Els Diables de Castellterçol volem lluir una nova samarreta

Obert el concurs per escollir al nou disseny de la samarreta de la colla. Participa-hi fins el 31 de maig. 

Imatge

Aquest any ens agradaria lluir una nova samarreta i també vosaltres la tinguéssiu. Us convidem a tots i totes a presentar les vostres propostes. La forma de participació és molt senzilla, les condicions del nou disseny són:

– Color de la samarreta lliure
– Disseny amb un màxim de 3 tintes
– Han d’aparèixer elements tant dels diables com dels tabalers.
– Podeu enviar els vostres dissenys a: diablescastell@gmail.com abans del 31 de maig.

El jurat estarà format per membres dels Diables de Castellterçol, i el premi serà una fantàstica dessuadora amb el disseny nou i sopar per a dues persones pel sopar de la revetlla de Sant Joan que organitza la colla a Castellterçol. 

Esperem les vostres propostes!!!