MANIFEST DELS DIABLES DE CASTELLTERÇOL 2013

Abans de començar el correfoc d’enguany, el grup de Diables de Castellterçol volem llegir unes paraules per tal d’expressar i fer escoltar el nostre descontentament amb l’estat de deixadesa amb què es troba el nostre local i, en conseqüència, la nostra entitat.
Aquesta lectura va dirigida a tots els polítics d’aquest poble, de tots els colors, ja que la nostra decepció és amb la totalitat dels partits polítics de Castellterçol.
LOGO COLLA
Ja fa 5 anys que el grup de Diables parla amb tots els partits polítics que han passat per l’ajuntament, per tal de tenir un local en condicions per poder-hi dur a terme la nostra activitat. Des d’un principi hem demanat un projecte amb cara i ulls per sanejar l’espai que actualment ocupem, i poder així tenir elements tant bàsics com són: lavabos, aigua corrent o un espai on els nostres tabalers puguin assajar en condicions.
Som conscients que amb els temps que corren és més difícil, però considerem que això no és cap excusa, ja que nosaltres sempre hem posat la voluntat d’implicar-nos al màxim amb el projecte, realitzant les obres nosaltres mateixos o fins i tot finançant una part del seu cost.

Mai, però, hem obtingut una resposta clara i encara ara esperem una solució.

Tenim molts projectes, un dels quals, com molts sabeu, és engegar una Colla Infantil de Diables, i per a poder-ho fer, un espai adequat es converteix en un element indispensable, ja que passarem a ser una entitat amb més de 100 persones.

És per això que demanem davant de tots vosaltres que ens escoltin, entenguin i busquin una solució el més aviat possible.

Volem seguir gaudint del què més ens agrada fer i compartir-ho any rere any amb tots vosaltres.

Gràcies a tots!

Salut, foc, ritme i bona Festa Major!