Els diables busquen diablets per a la nova colla infantil!

Tens entre 5 i 12 anys i ganes de jugar amb foc o tocar un tabal? Aquest és el teu lloc!

Aquest any, 2014, els Diables de Castellterçol hem decidit engegar un nou projecte. Es tracta de la nova colla infantil que s’iniciarà el proper més de març. És una idea nova i engrescadora que farà que la colla arribi a més persones i que gran part de la població s’hi vegi implicada, d’aquesta manera volem créixer, ser més i més grans!

El dissabte 22 de febrer a les cinc de la tarda a Cal Recader de Castellterçol es farà la presentació oficial de la Colla infantil i es donaràn tots els detalls per a que els nens i nenes s’apuntin. La colla començarà a treballar el 8 de març.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s