15 de febrer actuació a Centelles

Els Diables de Castellterçol tenim el plaer de participar al 17è Cau de Bruixes de Centelles (Osona). Serà dissabte 15 de febrer a les 22h a la plaça major del poble on es farà l’espectacle-correfoc de la Colla de Diables Cabrons i Bruixes de Centelles i nosaltres.

El programa de la festivitat: AQUÍ

El Cau de Bruixes de Centelles va nàixer l’any 1998 a partir d’un grup de persones de la població partint de la dita popular : “De Centelles, bruixes totes elles”. Al llarg d’aquests anys s’ha configurat un programa lúdic-cultural entorn a la tradició de bruixes i a l’esoterisme; amb espectacles al carrer, un mercat esotèric, conferències, carrers temàtics, contes, etc.

US HI ESPEREM!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s