15 de febrer actuació a Centelles

Els Diables de Castellterçol tenim el plaer de participar al 17è Cau de Bruixes de Centelles (Osona). Serà dissabte 15 de febrer a les 22h a la plaça major del poble on es farà l’espectacle-correfoc de la Colla de Diables Cabrons i Bruixes de Centelles i nosaltres.

El programa de la festivitat: AQUÍ

El Cau de Bruixes de Centelles va nàixer l’any 1998 a partir d’un grup de persones de la població partint de la dita popular : “De Centelles, bruixes totes elles”. Al llarg d’aquests anys s’ha configurat un programa lúdic-cultural entorn a la tradició de bruixes i a l’esoterisme; amb espectacles al carrer, un mercat esotèric, conferències, carrers temàtics, contes, etc.

US HI ESPEREM!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s