Vam ser a Bellpuig!

Els Dimonis Foc Foll de Bellpuig ens van convidar a la II Tracalada de Bellpuig 2014 que organitzen des de fa dos anys al poble dins els actes de festa major. La trobada en que també hi van participar els Diables de l’Espluga de Francolí, va ser el dissabte 13 de setembre. Durant la tarda hi va haver una trobada de gegants i castellers amb tres colles convidades. L’acte va acabar amb el concert de la Troba Kung-fú i Pastorets rock.

Moltes gràcies!II tracabalda de Bellpuig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s