El 23 de maig: Festa de primavera!

Els diables organitzem una festa de primavera el proper 23 de maig al matí. Ara que arriba el bon temps, la colla ha organitzat una jornada lúdica per a tota la família amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellterçol (CEC) i Activa Terçol.

Començarem amb una caminada popular per l’entorn del poble d’11km. A l’arribada a Cal Recader hi haurà vermut i després paella popular (14h). Abans, però, presentarem i donarem el tret de sortida a la campanya de micromecenatge Tot Suma per acabar de recollir els diners necessaris per a la construcció de la bèstia de foc (12.30h). Després, hi haurà 40 dies per aconseguir la quantitat.

Els diners de la caminada i la paella també aniran destinats a la bèstia.

NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s