44dies. Et necessitem! Engeguem una campanya de micromecenatge!

Els Diables de Castellterçol hem decidit tirar endavant una campanya de micromecenatge amb Tot Suma per aconseguir construir la bèstia de foc. Per fer que el muÇol sigui una realitat necessitem 3.500 euros.

 

Projecte Tot SumaJa fa mesos que la colla treballa en el projecte d’aquest 2015 que coincideix amb el 20è aniversari dels diables. Per fer aquesta celebració més especial hem decidit construir la nostra primera bèstia de foc per incloure el bestiari dins el nostre ventall de propostes culturals.

Hem volgut contactar amb una professional especialitzada en aquesta feina perquè el nostre muÇol sigui un referent en el món del bestiari popular dels Països Catalans. Serà la Dolors Sans qui ens ho farà, però per a fer-ho possible necessitem 10.000 euros i tot i les activitats i els esforços que hem fer per aconseguir-ho necessitem la vostra ajuda, necessitem la teva ajuda. Demanem 3.500 euros i tenim 44 dies per aconseguir-los amb Tot Suma! Creiem que ho podem fer perquè ens fa molta il·lusió i en tenim moltes ganes, però sols no podem.

Ens ajudes?

Pots fer les teves aportacions AQUÍ des dels 5 als 99 euros! Tenim fins el 5 de juliol!

Al web hi trobaràs tota la informació sobre el projecte i les aportacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s