Moltes gràcies: Ens queden 10 dies i tenim el 103% de la bèstia!

3620El 22 de maig d’aquest any vam començar una campanya de micromecenatge per a pagar part de la construcció de la primera bèstia de foc dels Diables de Castellterçol. Des de llavors les aportacions han estat constants i això ens alegre perquè vol dir que confieu en aquest projecte. Un projecte que volem que sigui de tots i de totes.

Encara ens queden 10 dies per acabar la campanya, però ja tenim 3.620 euros i en demanàvem 3.500. Tenim el 103% i això ens fa estar molt feliços.

Què farem amb els diners que aconseguim de més?

Doncs a part de la construcció, hi ha altres despeses afegides. Algunes com el foc i la pirotècnia que utilitzarem per a l’estrena del nostre muÇol de foc el dissabte 22 d’agost en el marc del correfoc de la festa major o la indumentària que encara hem de pensar i fer als acompanyants de la bèstia. També volem, en un futur, fer una bona gravació en estudi de la música de la dansa de la bèstia i això també ens costarà uns diners. O fins i tot l’edició i impressió de la llegenda escrita.

És per tot això sue us demanem que si teniu ganes de fer aportacions, podeu fer-les perquè aquests diners de més els destinarem al projecte d’altres maneres.

Moltes gràcies novament per tot l’esforç i el suport que ens esteu donant!

Les donacions es loden fer a www.totsuma.cat/1316

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s