ANTENCIÓ! Exdiables i exdiablesses!

inicis

Un cop més arriba un any de celebració. Ja són 20 anys fent foc, fent cultura popular, fent poble i fent festa major. Aquests 20 anys els volem celebrar d’allò més amb tots vosaltres; amb veïns i veïnes, amics i amigues, visitants i passatgers, diables i diablesses, tabalers i tabaleres, diablets i diabletes… Però volem fer una menció especial a tothom qui al llarg d’aquests 20 anys ha passat per la colla, per aquesta gran família.

Volem convidar especialment el proper dissabte 22 d’agost a les 22:30h a la plaça nova als exdiables i exdiablesses, extabalers i extabaleres que ens heu acompanyat. Estigueu atents i atentes i a la part final pareu ve l’orella i apropoeu-se a nosaltres. No tingueu por!

Us hi esperem! Gràcies

“20 anys i una bèstia”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s