Preparats pel correfoc dels 20 anys?

20 Anys, 20 anys ja fa del primer correfoc del nostre grup de diables. Per aquest motiu aquesta Festa Major es una mica més emotiva, tindrem la presentació de la Bèstia. Enguany presentem l’espectacle “20 anys i una bèstia” dissabte 22 d’agost a les 22:30h a la plaça nova de Castellterçol.

logo 20 anysEl millor regal d’aniversari que tots podríem tenir.

Aquest és un any especial per als Diables de Castellterçol perquè estem d’aniversari! Ja fa 20 anys que l’olor a pólvora i el so dels tambors omplen els carrers del poble durant la Festa Major i això ha estat possible gràcies a tots els companys i companyes que han passat per la colla durant tot aquest temps. Gràcies al seu granet de sorra, a moltes reunions (sovint a altres hores de la nit…) i a molta imaginació, hem inventat de tot: els túnels, el paraigües, el Ball del Ciri, els homes foc, les cortines mòbils, l’“encierro”, la celebració del 10è aniversari enfilats sobre bastides, el Festival del Foc dels Països Catalans i l’última incorporació de la que estem molt orgullosos: el Diablets de Castellterçol.

I ara, pels 20 anys, què farem? Doncs n’hem preparat una de grossa! Gràcies a la col·laboració de molta gent del poble i l’esforç de la colla, amics i familiars us podrem presentar la nostra Bèstia de Foc: El MuÇol de Castellterçol! Gràcies a tots i totes per a fer-ho possible!

Correfoc de celebració i presentació.

Us informem que enguany el correfoc de la Festa Major serà una mica diferent. Hem modificat el recorregut i hem passat el protagonisme a les places. Serà un correfoc molt especial amb la col·laboració i suport de moltes entitats del poble, algunes fins i tot participaran de manera directa al correfoc. No us podem avançar gaire cosa més, però sí que podem assegurar-vos que se us posarà la pell de gallina. Nosaltres ara mateix, mentre escrivim aquestes línies ja estem nerviosos i amb ganes de fer-vos gaudir de l’espectacle. Llum, foc, música i MuÇol!

A gaudir de la Festa Major

Des de la colla de Diables de Castellterçol us volem desitjar una molt bona Festa Major a tots i totes. Us esperem el dissabte al correfoc dels 20 anys i la presentació de la Bèstia, i també el diumenge al correfoc dels Diablets.

També volem aprofitar per agrair i donar suport als membres de la comissió de Festes de la Festa Major. L’any passat vau fer molt bona feina i segur que enguany passa el mateix.

Això sí, gaudim de la festa amb els consells de seguretat que s’han de mantenir davant d’un espectacle de foc. Aquí us deixem les notes i el recorregut.

Recorregut correfoc 20 anys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s