Només podem donar les gràcies!

IMG-20150825-WA0004Aquest cap de setmana, dins el marc de la festa major de Castellterçol, els diables hem celebrat el nostre 20è aniversari. L’any 1995 naixia el que avui en dia s’ha convertit en una de les entitats més nombroses del poble. Com cada any, hem organitzat el correfoc de festa major, però enguany hem ofert un espectacle especial per a tothom on hem presentat la nostra primera bèstia de foc, el muÇol, a la qual hi ha col·laborat molta gent a la que volem donar les gràcies.

Dissabte (i diumenge en el correfoc infantil) va ser una nit molt especial. Falten paraules per expressar el que va significar per a nosaltres veure la plaça nova plena de gent. La rebuda va ser més que acollidora i totes les felicitacions posteriors han estat molt emocionants. Per la colla va ser un dia per a no oblidar i per això us volem donar les més sinceres gràcies! Sense vosaltres a l’altre banda, nosaltres no tindríem sentit d’existir!

Un cop més, gràcies!

Fotos 20 anys i una bèstia

Presentació del muÇol de foc

Encesa final dels Diablets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s