24/10/15: II OKTOBERFEST A CASTELLTERÇOL!

L’any passat vam celebrar el I Oktoberfest organitzat pels Diables de Castellterçol. Una iniciativa que va començar amb l’objectiu de recaptar diners per a la construcció de la nostra bèstia de foc: el MuÇol de Castellterçol. Vam tenir moltes opinions positives de la jornada i és per això que enguany hem volgut repetir i fer la segona edició de la festa!

oktoberfest 2015Així doncs, aquest dissabte 24 d’octubre de 2015 tens una cita als jardinets de Cal Recader de Castellterçol! Enguany, a més, tots i totes els mecenes de la bèstia podreu recollir el vostre obsequi durant la festa i recordar el correfoc dels 20 anys!

Tornarem a fer concursos, a menjar frankfurts i a passar-nos-ho d’allò més bé! Explica-ho als amics i vine!

T’hi esperem!

Recorda el I Oktoberfest AQUÍ!!