27 d’agost: Correfoc de Festa Major a Castellterçol

Novament s’acosta la Festa Major (programa) del poble. Com és tradició, els Diables de Castellterçol sortim a celebrar-la amb tots vosaltres. Si el temps ens acompanya, el dissabte 27 d’agost a les 22:30 h, us esperem al centre del poble per començar la festa del foc.

Alerta! Enguany comencem a la plaça Nova. El recorregut d’aquest 2016 serà una mica més llarg que els anteriors i començarà i acabarà a la plaça Nova a diferència d’altres anys. Serà una prova, ens acompanyeu?

L’any passat vam celebrar els 20 anys i amb ells vam preparar quelcom més que especial per a tots i totes. A més, estrenàvem el MuÇol, aquesta bèstia que amb l’ajuda a de tothom vam fer possible. Tornarem a tenir el MuÇol, molt foc i sorpreses. Esperem, doncs, que us ho passeu d’allò més bé!

Recordeu que diumenge 28 d’agost és el torn dels més petits. Els Diablets de Castellterçol us acompanyaran a les 21 h, aquests sí, a la plaça Vella!

Recorregut i recomanacions pel correfoc 2016